Conegui Ludie Toles de HGR

Ludie Toles de HGR
(l a r) Susan i Ludie

Quin és el títol del teu treball?

Sóc administrador de màrqueting.

Quines són les vostres responsabilitats laborals dia a dia?

Demano a les empreses fabricants que parlin amb ells sobre HGR comprant els seus excedents. Si compten amb excedents, a continuació, introdueixo la informació que vaig recollir en el nostre sistema de gestió de la relació amb el client (CRM) com a líder i fixar una cita per al comprador per veure l'equip i fer una oferta si estem interessats.

Quines qualitats es necessiten per tenir èxit en el teu rol?

És imprescindible tenir una bona etiqueta de telèfon, així com habilitats informàtiques i excel·lents habilitats de servei al client. Tenim uns 5 segons per construir una relació amb el recepcionista o l'assistent administratiu, que és tan important ja que tenen el poder de guardià a les persones amb qui necessitem parlar.

Quines experiències de treball anteriors o anteriors us porteu a la taula?

Durant la major part de 30 anys de la meva vida, vaig estar en el negoci de "persones". Vaig treballar en organitzacions de ministeri i sense ànim de lucre a tot Estats Units, Mèxic, Europa i Àfrica. Les habilitats de les persones que vaig aprendre mentre treballava amb moltes cultures diferents han estat molt valuoses en la meva vida laboral. Vaig treballar en un centre de trucades durant dos anys abans d'arribar a HGR, que em va brindar el telèfon i les habilitats informàtiques que necessitava per lliscar al meu treball.

Quant de temps heu estat amb HGR i per què?

Ha estat 2 1 / 2 anys des que va ingressar a l'equip de HGR, i m'agrada molt! Estaven buscant una empresa amb una longevitat i una brúixola moral i sento que ho he trobat.

Quines coses sorprenents estàs fent a la teva vida personal?

Una de les meves passions és el paisatgisme, que vaig fer a nivell professional en un moment. La meva dona, Susan, i jo treballo tot l'any al pati amb molta satisfacció. També sóc un àvid "Rock Hound". Vaig a la caça del rock i el vidre, a més de recollir-los, tallar-los i polir-los. Recentment he estat elegit membre de la junta de Austin Gem & Mineral Society que ha estat 501 (c) (3) durant 60 anys. Jo considero un gran honor ser part d'aquesta organització!

Què ens pot parlar de la seva família?

Tots dos dels meus pares han mort, i sóc el més jove de cinc fills (i sóc vell). Les meves dues germanes i dos germans viuen a Colorado, Montana i Texas. He estat beneït amb un company meravellós i hem estat junts durant 13 anys. Susan té dues filles més grans que gaudim quan som capaços d'unir-se. També tenim dos dolços Poodles que estimem molt: Tilly & Macy.

Quin és el més important del món per a tu / què més importa?

La meva dona, Susan, és el tresor més gran que he estat beneït. Mentre viatjava durant tants anys, he acceptat que estaria solter durant la resta de la meva vida, que estava bé en la meva línia de treball. Llavors, quin gran regal quan Susan va entrar a la meva vida. Jo valoro tots els dies amb ella i estimo quan som capaços de passar temps amb la nostra família i amics que són com la família.

Poodles Ludie Toles de l'excedent industrial de HGR

5 Comentaris sobre Conegui a Ludie Toles de HGR

 1. Brian Krueger diu:

  Ludie,
  Ets una estrella de rock amb una increïble col·lecció de rock!
  És genial tenir-lo com a part del nostre equip.

 2. Ron Tiedman diu:

  Gran informació per obtenir més informació sobre tu Ludie, felicitat per convertir-te en membre de la Junta Directiva del grup Austin Gem. Tenen un guanyador en tu! M'alegra tenir-te a l'equip de RMT

 3. Ludie diu:

  Gràcies a Brian ... M'encanta ser part de The Team!

 4. Jeff Crowl diu:

  Hey Ludie, vaig ser testimoni de la vostra personalitat optimista i sortint quan vam estar allà a Austin l'any passat. És infecciós i tenim la sort de tenir-vos en l'equip HGR. Lectura increïble i aprendre més sobre tu.

 5. Mike Paoletto diu:

  Gràcies per compartir, m'ha agradat aprendre més sobre tu i apreciar el que fas per nosaltres.
  Feu una bona acció de gràcies.

Contacte (Nom del representant de vendes)
El teu nom*
La teva adreça de correu electrònic*
confirma la teva adreça electrònica*
El seu número de telèfon
Nom de l'empresa
Nombre d'article
El teu missatge*
[recaptcha]

Contacte (Nom del representant de vendes)
El teu nom*
La teva adreça de correu electrònic*
confirma la teva adreça electrònica*
El seu número de telèfon
Nom de l'empresa
Nombre d'article
El teu missatge*
[recaptcha]